Leonidas verslaat FC Lisse ruim

Leonidas verslaat FC Lisse ruim

Leonidas heeft dinsdag 30 juli jl. voor een grote verrassing gezorgd in Lisse. Tegen de nummer 6 van de zaterdag Topklasse van vorig seizoen FC Lisse haalden de mannen van trainer John Hoeks fors uit. Leonidas won verdiend met 1-6.

De eerste grote kans van de wedstrijd was voor FC Lisse, maar zij zagen hun inzet voorlangs het doel gaan. Na een kwartier spelen kreeg Leonidas meer kansen. Roel van Rixoort had tot tweemaal toe de mogelijkheid de score te openen, maar kon ze niet verzilveren.

In zeven minuten tijd wist Leonidas de wedstrijd helemaal naar zich toe te trekken. Na 35 minuten kon Lucas van Oeveren de bal eenvoudig binnen schieten (0-1). Twee minuten later verdubbelde Roel van Rixoort de score (0-2). Drie minuten voor rust zorgde Maruchen Zimmerman na een prachtige aanval voor de derde Rotterdamse treffer (0-3).

In de rust wisselde trainer John Hoeks veelvuldig. Dit leek niet ten goede van het elftal te komen, want na twee minuten spelen stond het al 1-3 en mocht doelman Jeffrey Wijnen de scheidsrechter bedanken, dat hij na een grove charge buiten het strafschopgebied mocht blijven staan. Hij kreeg slechts geel. Hierna controleerde Leonidas de wedstrijd en kon Redouan Boulfalfal na 69 minuten spelen de 1-4 binnen schieten. Twee minuten later werd het zelfs 1-5 door Elhoucine Hammach. In de 90e minuut bepaalde uiteindelijk Joey Grootenboer de score (1-6).

Leave A Response


4 × = thirty two