Leonidas Zondag wint van Pro Soccer Academy

Leonidas Zondag wint van Pro Soccer Academy

Zondag 20 juli jl.  speelde de selectie van Leonidas zondag de eerste wedstrijd. Tegenstander was de Pro Soccer Academy van trainer Giddy Mok. Het team van Pro Soccer Academy is een mix van spelers,  die zijn teruggevallen uit het betaald voetbal en  jeugdige amateurvoetballers, die nog steeds hopen op een plek in het betaald voetbal. Het was een leuke kans de nieuwe selectie -die middag bestaande uit: Roy Rondeltap, Joey Anker, Franck Seuguep Tchuisseu, Stephan van Waas, Yassin Belghar, Diego Liefden, Donny van der Dussen, Lesley van Waas, Charlie van den Ouweland, Elhoucine Hammach, Olaf van der Sande, Alper Kazbogan, Alex Semedo, Desko Destanovic, Nick Slotboom, Ilyas Chouaibi, Fred Wuister en Burak Dogan- aan het werk te zien.

Na 10 minuten spelen werd de score geopend door Olaf van der Sande (1-0). In de 17e minuut kreeg Leonidas terecht een strafschop toen Van Der Sande werd neergelegd. Elhoucine Hammach verzilverde de penalty (2-0). Drie minuten later kreeg Leonidas er opnieuw één.  Desko Destanovic brak door de verdediging heen en werd binnen het strafschopgebied vast gepakt. Opnieuw schoot Elhoucine Hammach raak (3-0).

Na de rust werd er door beide partijen veelvuldig gewisseld. Twee minuten voor tijd bepaalde Alex Semedo met een afstandsschot de eindstand op 4-0.

Voor de wedstrijd was er een minuut stilte in acht genomen naar aanleiding van de vliegramp met de MH-17 in de Oekraïne. De KNVB had clubs gevraagd bij alle oefenwedstrijden in het weekend van 19 en 20 juli in het betaald voetbal, de Topklasse en de Hoofdklasse een rouwprotocol te volgen. Op het Erasmuspad hing ook de vlag halfstok.

 

Leave A Response


vijf × 3 =