Nieuwe trainer Leonidas zondag bekend

Nieuwe trainer Leonidas zondag bekend

Koos Waslander wordt de nieuwe trainer van Leonidas zondag. De oud-prof, die voorheen speelde voor Excelsior, PEC Zwolle, NAC Breda, DS’79 en voor de Fort Lauderdale Strikers in de Verenigde Staten, was vorig seizoen nog trainer bij tweedeklasser SCO’63 in Spijkenisse.

Waslander heeft veel zin om bij Leonidas te beginnen. “Topklasse is een heel mooi niveau. De selectie is een leuke jonge ploeg, waarvan ik denk, dat ik ze nog wel wat kan bijbrengen. De competitie start al over een paar weken. Ik kan niet wachten om te gaan beginnen. Hier zit muziek in!”

In de voorbereiding staat donderdag 31 juli aanstaande een wedstrijd tegen SVW/Eritrea op het programma. Aanvang 19.30 uur Erasmuspad. Zaterdag vertrekt de ploeg voor naar Noord-Ierland om het zondag 3 augustus op te nemen tegen Cliftonville FC in Belfast.

Leave A Response


negen × 4 =