Sportdag De Regenboog

Sportdag De Regenboog

Het was een gezellige drukte dinsdag 15 juli jl. op het Erasmuspad. Ca. honderd kinderen van De Regenboog, een school voor speciaal onderwijs voor leerlingen met een verstandelijk beperking in Schiebroek, hadden hun  jaarlijkse sportdag voor het eerst in de buitenlucht. Onder leiding van sportdocent Jimmy werden er verschillende activiteiten gedaan zoals zaklopen korfbal, trefbal, voetbal en klimmen aan de klimmuur.

Het was de eerste keer dat de sportdag op het terrein van RKSV Leonidas gehouden kon worden. Voorheen waren de grasmatten er zo slecht aan toe om deze tijd, dat het eerder niet haalbaar was. De kinderen waren toen genoodzaakt binnen te bewegen in complex De Wilgenring. Door het nieuwe kunstgrasveld is er voor hen nu wel de mogelijkheid om buiten te sporten.

In de toekomst zullen de kinderen vaker bij Leonidas in de buitenlucht gaan sporten.

 

 

Leave A Response


+ zeven = 12