Teamfoto Leonidas Zondag 2014-2015

Teamfoto Leonidas Zondag 2014-2015

*Boven (van links naar rechts):* Sergio Kirienko Panea, Jaouad Jemaoui, Maikel Bendt, Muharrem Cicek, Youssef Tarrahi, Fred Wuister, Veysel Ayhan, Lesley van Waas, Joey Grootenboer, Elhoucine Hammach, Burak Dogan, Desko Destanovic, Yusuf Can.

*Midden:* Dirk Jan van Twuijver (Teammanager), Alex Semedo, Ilyas Chouaibi, Yassin Belghar, Stephan van Waas, Willem Klijnoot (trainer 2e elftal), Dick Beek (interim trainer), Fred Muhlenbrüch (technisch directeur), Michael Navajas Sanchez, Diego Liefden, Romulio Pinas, Tadeau van la Parra, Donny Scharloo (verenigingsmanager).

*Onder:* Michael Advokaat, Carlos Ramos Silva, Donny van der Dussen, Murat Gök, Charlie van den Ouweland, Kevin Angel Queijo, Roy Rondeltap, Joey Anker, Alper Kazbogan, Ahmet Can Bostanci, Olaf van der Sande, Nick Slotboom, Franck Seuguep Tchuisseu, Djemy Pietersz.

Leave A Response


8 × = vierenzestig