Leonidas pakt eerste drie punten van seizoen

Leonidas pakt eerste drie punten van seizoen

Op Sportpark Grote Geert in Emmen slaagde Leonidas erin zondag 24 augustus jl. met 1-2 te winnen van WKE. Daarmee werden de eerste drie punten van het seizoen binnengehaald.

Olaf van der Sande -wellicht geïnspireerd door trainer Koos Waslander die het record op zijn naam heeft staan voor het snelste doelpunt in de Eredivisie- tekende na 1 minuut en 18 seconden al voor de 0-1. Diego Liefden zette in de 48ste minuut de 0-2 op het scorebord. Leonidas controleerde de wedstrijd, maar kreeg het even moeilijk toen ze in de 57e minuut met tien man kwamen te staan door een rode kaart van Franck Seuguep. WKE kreeg een penalty, maar miste.

Pas het laatste kwartier werd WKE echt gevaarlijk. Robbie Holder scoorde de 1-2 voor WKE. Leonidas hield echter dapper stand en kon na 4 minuten extra speeltijd de winst pakken. Assisitent-trainer Fred Muhlenbruch was tevreden na afloop: “We hebben dik, maar dan ook dik verdiend gewonnen! De ploeg heeft als collectief heel goed gespeeld. Ik ben enorm trots op ze!”

Via RTV Drenthe zijn beelden te zien van het duel: http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/wke-verliest-openingsduel

Leonidas speelt 31 augustus 2014 thuis aan het Erasmuspad. Tegenstander is dan Hercules. Aanvang: 14.30 uur.

 

Leave A Response


zeven + 5 =