Leonidas zo 1 verliest van Hercules

Leonidas zo 1 verliest van Hercules

Zondag 31 augustus jl. heeft Leonidas op het Erasmuspad met 3-1 verloren van Hercules. Al na 12 minute wist de debutant uit Utrecht te scoren. In de 29e minuut kwam El Houcine Hammach met de aansluitingstreffer. De 1-1 score was ook direct de ruststand.

De tweede helft liet Leonidas wat rommelig voetbal zien, maar was met vlagen ook wel weer gevaarlijk. De 1-2 door Bas Koppel kwam uit een penalty. De sterke counter van Hercules zorgde in de 88e minuut voor de 1-3.

De nederlaag tegen Hercules maakt dat Leonidas daalt in het klassement naar de tiende plaats.

Opstelling Leonidas: Rondeltap, Liefden, S. van Waas, Navajas Sanchez, L.van Waas, Van Der Sande, Hammach, Van De Ouweland, Slotboom, Seuguep en Dogan.

 

Leave A Response


− 2 = een