Leonidas wint verdiend van OJC Rosmalen

Leonidas wint verdiend van OJC Rosmalen

Wanneer je speelt tegen een koploper, die vijf wedstrijden op rij ongeslagen is, is ieder punt natuurlijk meegenomen. Leonidas zondag 1 pakte zondag 28 september jl. op het Erasmuspad echter de volle winst en verbrak daarmee de betovering voor debutant OJC Rosmalen.

Al na 25 minuten kwam Leonidas op 0-1. Door een doelpunt van Alper Kazbogan. Rosmalen kwam kort daarna met de aansluitingstreffer. Vlak voor rust stuurde scheidrechter Witlox  spits Wesley Meeuwsen van Rosmalen met rood naar de kant voor het uitdelen van een kopstoot aan Stephan van Waas.

Leonidas speelde een goede wedstrijd, maar kwam niet tot scoren. De invalbeurt van topper Joey Grootenboer zorgde voor een kanteling. Hij nam de 2-1 en 3-1 voor zijn rekening in de 85e en 90ste minuut.

Leonidas klimt met deze welverdiende winst vier plaatsen en staat nu achtste met negen punten.

Opstelling Leonidas: Rondeltap, Liefden, S. van Waas, Navajas Sanchez, L. van Waas, van der Sande, Hammach, v.d. Ouweland, Kazbogan (46. Van der Dussen), Chouaibi (65. Dogan), Belghar (74. Grootenboer).

Foto: Archief John Groeneweg

Leave A Response


× 8 = achtenveertig