Leonidas zo 1 pakt winst

Leonidas zo 1 pakt winst

Leonidas zo 1 wist zondag 14 september jl. op het Erasmuspad JVC Cuijk van punten af te houden. De wedstrijd begon voortvarend met twee schitterende doelpunten van Olaf van der Sande in de dertigste en zesendertigste minuut. De ruststand bleef 2-0.

In de tweede helft liet Cuijk van zich horen. Via een penalty van Caifano Latupeirissa kwam Cuijk op 2-1. Twintig minuten later kreeg Leonidas de 2-2 om de oren. De ploeg zette alle zeilen bij. Charlie van den Ouweland zorgde in de vierentachtigste minuut voor de verlossende treffer, 3-2. Met de winst op Cuijk heeft Leonidas nu 6 punten uit vier wedstrijden. De ploeg staat gedeeld derde op de ranglijst.

Opstelling: Rondeltap, Seuguep, S. van Waas, Navajas Sanchez, Liefden, L. van Waas, Chouaibi, Slotboom, Hammach, Van Den Ouweland en Van Der Sande.

Foto’s van de wedstrijd zijn te vinden op: http://voetbal-shoot.nl/wedstrijden.php?wedstrijd=2014_09_14_01_36_0_0_35_0_0_2

 

 

Leave A Response


vier − 2 =