Leonidas zo1 verliest in Haaksbergen

Leonidas zo1 verliest in Haaksbergen

Leonidas zo 1 was zondag 7 september jl. helaas niet in staat de winst op mee naar huis te nemen. HSC’21 bleek een maatje te groot. Al snel in de eerste helft kwam Leonidas op 1-0 achterstand. Dat werd ook de ruststand.

De tweede helft van het duel begon iets later, omdat de scheidsrechter geblesseerd was en vervangen moest worden. Niet lang na de start van de tweede helft keek Leonidas ook tegen de 0-2 en 0-3 aan. Joey Grootenboer bracht een kwartier voor tijd de stand op 3-1. Olaf van de Sande kreeg nog een enorme kans op de 3-2, maar miste. De 3-1 tegen HSC ’21 maakt dat Leonidas nu bivakkeert op de veertiende plaats op de ranglijst.

Opstelling: Rondeltap, Seuguep, Liefden, S. van Waas, Navajas Sanchez, L. van Waas, Dogan, Slotboom, Hammach, Van De Ouweland en Van Der Sande.

Foto’s van het duel zijn terug te vinden op de site van John Groeneweg www.leonidasfoto.nl

 

Leave A Response


4 × = vierentwintig