Gelijkspel voor Za1 tegen PPSC

Gelijkspel voor Za1 tegen PPSC

In een aantrekkelijke wedstrijd op 11 oktober jl. heeft Zaterdag 1 gedeeltelijk revanche genomen voor het spel in voorgaande wedstrijd tegen Rozenburg.  In de eerste helft tegen PPSC in Schiedam werd een opgelopen 0-1 achterstand omgebogen in een 2-1 voorsprong door twee goals van Remzi Tatari. Het eerste Leonidasdoelpunt viel na een hakballetje van Joey Heinsbroek. De tweede goal volgde na een mooi opgezette aanval. Toch was de 2-1 voorsprong maar een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen.

Direct na rust werd een enorme kans om verder uit te lopen door Leonidas gemist. PPSC echter hervond vorm. De thuisploeg benutte een penalty na een handsbal, 2-2. Leonidas kwam bovendien met tien man te staan na de tweede gele kaart van Joey Heinsbroek.

 

Leave A Response


× 6 = vierenvijftig