Leonidas zo 1 verliest van HBS

Leonidas zo 1 verliest van HBS

Leonidas zondag 1 heeft zondag 5 oktober jl. een flinke nederlaag geleden bij HBS in Den-Haag. Leonidas werd met 5-1 verslagen. De eerste helft ging redelijk gelijk op. Beide ploegen kregen grote kansen. Een paar minuten voor rust opende HBS met een kopbal van Saeijs de score. Ruststand was ook 1-0.

De tweede helft kwam het verschil tussen beide ploegen meer tot uiting. Jan Paul Saeijs was ook verantwoordelijk voor de  2-0, vlak na rust. Elhoucine Hammach nam het enige doelpunt van Leonidas voor zijn rekening. Hij maakte na 65 minuten de 2-1 met een penalty. Het laatste kwartier scoorde HBS maar liefst drie maal.

Na zeven wedstrijden deelt Leonidas samen met WKE, HBS, AFC en ADO ’20 de achtste plaats. Alle vijf ploegen zijn in het bezit van negen punten.

Op zondag 12 oktober 2014 wordt er gespeeld tegen EVV op het Erasmuspad. Aanvang 14.30 uur.

Leave A Response


zes − = 5