Zo 1 verliest van EVV

Zo 1 verliest van EVV

 

Leonidas zo 1 verloor zondag 12 oktober jl. van EVV uit Echt met 0-3. De eerste helft leek Leonidas de sterkere ploeg, maar kwam maar niet tot scoren. De ruststand was 0-0.
De tweede helft nam EVV duidelijk het heft in handen. De ploeg die uit Limburg was vertrokken met het plan countervoetbal te spelen, deed wat ze zich voorgenomen had. In de tweede helft scoorde EVV maar liefst drie maal. (0-3).

Deze nederlaag maakt dat Leonidas nu bezit heeft genomen van de dertiende plaats op de ranglijst met negen punten uit acht wedstrijden.

De opstelling van Leonidas: Rondeltap, Liefden, S. van Waas, Navajas Sanchez, L. van Waas, Van De Sande, Hammach, Van Den Oudeland, Slotboom, Chouaibi en Belghar.

Voor interviews met trainer Koos Waslander en aanvoerder Lesley van Waas over de wedstrijd tegen EVV klik op de link: http://www.rijnmond.nl/sport/12-10-2014/nederlagen-voor-leonidas-en-voc

Zondag 26 oktober 2014 speelt Leonidas zondag 1 uit tegen De Treffers op Sportpark Zuid, Nijerf 1 in Groesbeek. Aanvang 14.30 uur.

Leave A Response


5 − een =