Veld 2 is er klaar voor!

Veld 2 is er klaar voor!

De afgelopen weken heeft veld 3 enorm te lijden gehad door de enorme regen- en onweersbuien. Zo ook afgelopen woensdag, 26 augustus jl.. De hoeveelheid neerslag, die toen gevallen is, heeft ervoor gezorgd, dat veld 3 helaas niet bespeeld kan worden aankomend weekend, 29 en 30 augustus. (Zie foto hieronder)

Om te voorkomen, dat veel pupillen hun wedstrijden afgelast zouden zien – voor sommigen niet alleen de eerste wedstrijd van het seizoen, maar ook de eerste van hun leven – is er toestemming gevraagd aan de gemeente om veld 2 een week eerder al in gebruik te mogen nemen. De gemeente, die altijd een vaste periode instelt om de velden rust te gunnen in de zomer, heeft daar gelukkig mee ingestemd.

Max Asagee en Romulio Pinas hebben daarop, vrijdag, 28 augustus, de hele dag gebikkeld om veld 2 speelklaar is te maken om te zorgen dat alle pupillen toch kunnen voetballen. Toppertjes! Max en Romulio, bedankt!

20150828 de ravage op veld 3

Leave A Response


+ 7 = negen