Kamp Ahoy nostalgisch Leonidas-weekend

Kamp Ahoy nostalgisch Leonidas-weekend

Kamphuis Ahoy in Oosterhout vormde het weekend van 19 en 20 september jl. het decor voor een nostalgisch Leonidas-weekend. Zo’n dertigtal oud-kampgangers haalden herinneringen op aan de succesvolle jeugdkampen, die daar van 1954 tot aan het laatste kamp van 1999 werden gehouden. Er werd gevoetbald, gepraat, gedronken en vooral veel gelachen. En er was een bosspel georganiseerd waar diverse vaardigheden op de proef werden gesteld. Omdat het Kamphuis lang van tevoren moest worden gereserveerd hadden de deelnemers lang moeten wachten om weer de Pannenhuisstraat op te mogen. Voor sommigen was de nieuwe woonwijk op de plaats van de vroegere Hubertushoeve een flinke verrassing. Het was een geslaagd weekend: goed weer, leuke activiteiten, uitstekende maaltijden en vooral een hele ontspannen sfeer waarin ook onze oudste deelnemer Ad van Hemert zich prima kon vinden. Bijgaand enkele foto’s van onze eigen Anton Corbijn (Jan Roovers), die het fotograferen en het filmen professioneel afwisselde. Er gingen stemmen op om het weekend over twee of drie jaar weer te organiseren. Wie weet?

Met dank aan: Leonard de Vos

Leave A Response


vier + = 10