Leonidas Golf Open 2015

Leonidas Golf Open 2015

Met prachtig herfstweer vond zaterdag, 10 oktober jl., het 7e Leonidas Golf Open plaats op Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk a/d IJssel. De algehele leiding was in handen van Arthur van Schaik. Rond 12 uur gingen de teams van start. Er was gekozen voor de spelvorm “Texas Scramble” plus teeshot voor elk van de vier spelers.

Rond zevenen werd aan tafel gegaan. Er was niets dan lof voor zowel de keukenbrigade, als de dames in de bediening. Tijdens het dessert vond de prijsuitreiking plaats door Arthur van Schaik, die zoals hij zei, voortreffelijk gesteund door zijn teamgenoten, met het goud naar huis ging. Dank werd uitgesproken aan hoofdsponsor Ton Lamers.

De deelnemers:
Team 1: René en Jeanet Middelkoop met Ruud en Ineke Dekker. Team 2: Michel Doorn, Maurice Fuykschot, Erik Middelkoop en Erwin Suiker.Team 3: Fons en Inge Waals met Gerard en Annemiek de Jong. Team 4: Dirk van Oosten, Harry Boumans, Rik van Oorschot en Peter van der Sman. Team 5: Anita Burggraaf, Ton Hamers, Wies Kustner en Jaap van den Broek. Team 6: Brord Bender, Nico van Eck, Joop en Joyce Engelen. Team 7: Marcel Kofflard, Ab van den Broek, Theo Holtgreve en Leo Brandel. Team 8: Henry Corsten, Raymond Hofland, Arthur van Schaik en Henry Corsten.

De organisatie hoopt volgend jaar op een groter aantal deelnemers. Hopelijk wordt het 8ste Leonidas Open weer net zo geslaagd!

Met dank aan: Jan Corbijn (Roovers)

Leave A Response


3 × drie =