Mooi achtste Leonidas Golf Open

Mooi achtste Leonidas Golf Open

Zaterdag, 1 oktober jl. vond onder de bezielende leiding van Ton Hamers en Hans Bergers het achtste Blauw Witte Golf-event plaats op Golfbaan Hitland. Gelukkig zat Jan Roovers’ favoriete weermeisje Willemijn er met haar regen voorspelling op de vrijdagavond er volledig naast en werd er onder prima weersomstandigheden tegen het kleine witte balletje geslagen. De grote man van de dag werd Joop Engelen, die op hole 4 (par 3) een Hole-in-One sloeg.

Natuurlijk werd er direct contact opgenomen met Volvo dealer De Jong voor de prijs; een Volvo S60. Er is een voicemail ingesproken en er zou teruggebeld worden. Helaas tot op heden nog niets gehoord!

Het zal niemand verbazen, dat met Oud-Leonidassers onder elkaar – omringd door zes prachtige en sportieve dames – het weer een topdag is geworden en dat  ‘Aan de rand van Rotterdam’ van onze Fons er nog steeds zonder autocue uit volle borst werd meegezongen. Bij de mededeling dat ook komend jaar Ton en Hans het evenement weer zullen organiseren, zagen de aanwezigen nu al uit naar de negende Leonidas Golf Open.

Met dank aan: Jan Roovers

20161006-golf2

Leave A Response


− 2 = vier