Reunie Bolleboffenteam 1976

Reunie Bolleboffenteam 1976

Op zaterdag 12 november jl. werd de lang verwachte reünie gehouden van het fameuze Bolleboffenteam uit 1976. In de jaren `70 en `80 werd door de Randstad Edities Rotterdam een extra competitie georganiseerd voor de hoogste D-pupillen-elftallen, waarin werd gestreden om de Bolleboffen-bokaal. Er was uiteraard veel media-aandacht voor en bekende voetballers als Tinus Bosselaar en Pim Doesburg verleenden met vele anderen hun medewerking. De wedstrijden werden op de vrije woensdagmiddag gespeeld en waren erg populair bij de clubs en de spelers. In 1976 bereikte het Bolleboffenteam van Leonidas de finale. Veertig jaar later kwam het team weer bij elkaar en werden alle verhalen opnieuw verteld aan de hand van de vele verslagen en foto’s die uit de privéverzamelingen tevoorschijn waren gekomen. Leider Tinus Bosselaar genoot zichtbaar van het evenement!

Boven van links naar rechts: Tinus Bosselaar sr. (leider), René de Blok, Edwin Godijn, Frans Kofflard, Perry Heinsman, Ronald Willemsen, Ferry Steenhorst. Onder: Hans Scheel, Edwin Stoopendaal, Tinus Bosselaar jr., Edwin Thomassen, Michel van der Ven, Jeroen van Houten. Op de foto ontbreken Michael Kevenaar (verhinderd) en Aad Fontein (overleden).

Met dank aan: Leonard de Vos

Leave A Response


1 × vijf =