Wil Reynders overleden

Wil Reynders overleden

Het droevige bericht heeft ons bereikt, dat Wil Reynders op 87-jarige leeftijd is overleden. Wil, die lid werd in 1942, was een Leonidasser in hart en nieren. Jarenlang speelde hij als linksbuiten in diverse elftallen. Hij stopte met voetballen na een ongeluk, waarbij hij een arm en been brak. Maar ook daarna bleef hij betrokken bij de club. Wil Reynders nam zitting in de ene commissie na de andere. Zo was hij onder andere betrokken bij de bouw van het clubhuis, organiseerde in samenwerking met de NIS een invalidensportdag en beheerde hij ook jarenlang de kantine; de inkoop, de verkoop en de financiën. Wil Reynders, sinds 1969 lid van verdienste, was ook degene, die orde aanbracht in het Leonidas archief. Twee jaar was hij zoet met het sorteren van weekberichten, notulen en vele vele losse velletjes papier. Door zijn toedoen is het archief  ingebonden. Het beslaat nu 32 dikke boeken, vanaf de oprichting, die als naslagwerk zeer toegankelijk zijn.

Wij wensen zijn familie veel kracht en sterkte toe om dit verlies te dragen. De afscheidsplechtigheid heeft in besloten kring plaatsgevonden.

Hieronder twee interviews met Wil Reynders. Eén afkomstig uit het boek dat verscheen bij het 75-jarig bestaan van RKSV Leonidas in 1984,  de ander uit de presentatiegids seizoen 2005-2006. (Met dank aan: Leonard de Vos).

Interview WR 75-jarig bestaan pag 1. Interview Wr boek 75-jarig bestaan pag 2 Interview WR Presenatiegids 2005-2006

Leave A Response


− vier = 1