Knappe overwinning Zondag 1 in Oostzaan

Knappe overwinning Zondag 1 in Oostzaan

Zondag 6 augustus jl. speelde Zondag 1 een uitstekende partij tegen OFC uit Oostzaan. OFC, dat een divisie hoger speelt dan Leonidas, bleek over een goede ploeg te beschikken. Maar Leonidas deed zeker niet onder en was over de hele wedstrijd gezien zelfs iets beter. Jeremy van Uunen zorgde voor een bliksemsnelle voorsprong, welke al even snel door OFC teniet werd gedaan. De ploegen gingen rusten met 1-1.

In de tweede helft was hetzelfde spelbeeld zichtbaar. Het ging weer op en neer, Leonidas iets sterker. Het dreigde op 1-1  te eindigen maar het venijn zat in de staart. Eerst schoot Zakaria Alrami nog een strafschop tegen de paal, Jeremy van Uunen besloot de wedstrijd, zoals hij hem ook begonnen was, hij maakte de winnende 1-2.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


× drie = 15