Leonidas start voorbereiding met verlies

Leonidas start voorbereiding met verlies

Dinsdag 1 augustus jl. trapte Leonidas in Groesbeek af voor haar eerste wedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2017-2018. Tegen het uit de Jupiler League gedegradeerde Achilles’29 startte Leonidas met de kampioensploeg van het afgelopen seizoen.

De start van Leonidas was aardig ondanks dat Achilles’29 al drie weken langer in voorbereiding was dan Leonidas. De eerste kansen waren voor Leonidas, waarbij de grootste was voor Jeremy van Uunen, die net naast kopte. Daarna waren twee defensieve fouten meteen fataal en keek Leonidas 26 minuten tegen een 2-0 achterstand aan. Vlak voor rust bracht Zakaria Amrani met een verrassend schot de marge terug tot een (2-1).

In de tweede helft bracht trainer Gilberto de Wildt nieuwe namen in de ploeg. Zo maakten Elhoucine Hammach, Dwight Krolis, Jeremy Agyemang, Michel Franken en Oussama Yekhlef hun debuut. Achilles’29 bracht de score naar 4-1. Leonidas kreeg in de slotfase nog legio kansen om de score te verkleinen. Adnan Alisic raakte bijvoorbeeld nog de lat, maar het kon niet verhinderen dat de uitslag 4-1 bleef.

Zaterdag 5 augustus speelt Leonidas thuis om 15.00 uur tegen Jong ADO Den Haag.

 

Leave A Response


vijf + = 12