Punt in thuiswedstrijd voor Zondag 1

Punt in thuiswedstrijd voor Zondag 1

Zondag 1 trainer  Gilberto de Wildt had zondag 17 september jl. flink moeten puzzelen om een representatief elftal te formeren. Hij had namelijk te kampen met maar liefst zes geblesseerde spelers. In de wedstrijd tegen gedeelde koploper Silvolde was daar gelukkig weinig van te merken.

Leonidas moest wel snel tegen een achterstand opboksen, toen een harde volley  uit een corner onhoudbaar doel trof. De ploeg nam echter snel het initiatief over. De combinaties gingen weer als vanouds. Zakaria Amrani goochelde zich op zijn bekende manier het strafschopgebied in, gaf een messcherpe voorzet, die de Silvolde-back in zijn eigen doel gleed, 1-1 dus.

Na de rust was Silvolde een kwartier meer  in de aanval, het laatste halfuur waren de rollen omgekeerd. Het door de blessurenood geformeerde centraleverdedigingsduo Gilbert Akhurst en Dwight Krolis deed het goed en moest slechts een vrije trap op een gevaarlijke plaats toestaan. Gelukkig belandde die op de paal. Aan de andere kant had de keeper het drukker met het stoppen van schoten van Ilyas Chouaibi, Peter Gommeren en Assad el Harti. Deze laatste had vlak voor tijd na een prachtaanval de winnende op zijn schoen, maar de bal ging jammer genoeg naast.

Het scoren is tot nu toe het probleem, Twee goals in drie duels is natuurlijk erg weinig. De verdediging heeft er maar één tegen, wat na de tegenvallende voorbereiding erg goed te noemen is.

Met dank aan: Don de Hoog

 

Leave A Response


1 × zeven =