Winst voor Zaterdag 1 in bekerronde

Winst voor Zaterdag 1 in bekerronde

Op zaterdag 2 september jl. was het Erasmuspad  het decor van de 1e bekerwedstrijd tussen Swift Boys en Zaterdag 1 . Het weer was beter dan voorspeld en het was lekker druk langs de lijn. Leonidas begon sterk en nam na een mooie aanval via Jordy Molendijk de leiding. Een persoonlijke fout betekende daarna de 1-1. Een fraaie voorzet van Giorgio Winter werd door Jordy Molendijk ingekopt, zodat Leonidas met 2-1 ging rusten.

In de tweede helft maakte Leonidas het zichzelf erg moeilijk. Een enorme kans op de 3-1 werd jammerlijk gemist. En de gouden voetbalregel: Als je zelf niet scoort, blijft de tegenstander moed houden, ging ook nu weer op. Bij een corner stond de Leonidasverdediging verkeerd, zodat Swift Boys de 2-2 kon inkoppen. Leonidas weigerde genoegen te nemen met een gelijkspel. Onderuithalen van Churby Marchena  leverde een penalty op, die door Tadeau van la Parra verzilverd werd en resulteerde in de 3-2.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


6 − vier =