Zaterdag 1  bekert verder

Zaterdag 1  bekert verder

Op zaterdag 2 september jl. was het Erasmuspad het decor van de eerste bekerwedstrijd tussen Swift Boys en Zaterdag 1. Een wedstrijd die eindigde in een 3-2 overwinning voor Leonidas. Op 9 september jl. wist Leonidas in de tweede bekerwedstrijd Moerkapelle aan een 1-3 nederlaag te helpen. Door op 16 september jl. ook de derde bekerpoulewedstrijd te winnen gaat het team nu naar de volgende knock-out ronde.

Leonidas was vanaf het beginsignaal veel beter dan Rotterdam United. Er werden zat 100% kansen gecreëerd, maar de afwerking bleef ver onder de maat, zodat het bij de rust 0-0 was.

Na de rust werd de ban gebroken door Shurby Marchena, die een strakke voorzet van Tadeau van la Parra verzilverde. Vervolgens kopte Patrick dos Reis Tavares een corner van rechts fraai in voor de 2-0. Rotterdam United kwam terug in de wedstrijd toen e Leonidaskeeper bij een rommelige situatie uit een corner verrast werd. Tadeau van la Parra besliste de wedstrijd door bij een uitbraak de bal  in de rechterbovenhoek te knallen. De eindstand werd dus 3-1.

Met dank aan: Don de Hoog

 

Leave A Response


twee × = 8