Nu geen hosanna bij Zondag 1

Nu geen hosanna bij Zondag 1

Dinsdag 3 oktober jl. oefende Zondag 1 uit bij Meeuwenplaat en wist daar o.a. door goals van Assad el Harti, Adnan Alisic en tweemaal Oussama Yekhlef met 2-4 te winnen.

Helaas lukte het de  ploeg niet om 0- zondag 8 oktober uit in Purmerend de goede serie voort te zetten. Pumersteijn was met 5-2 te sterk. Leonidas werd geconfronteerd met de ijzeren wet, dat fouten – en zelfs foutjes – in de Hoofdklasse keihard worden afgestraft.

Zoals in elke wedstrijd had de ploeg veel meer balbezit dan de tegenpartij en toch lag al snel de 1-0 in het doel. Tsanislav Tsankov kon dit met een geweldige knal nog gelijktrekken. Maar nog geen minuut later schoof een van de Leonidasverdedigers de bal in de voeten van de Purmersteijn- spits, wat 2-1 betekende. Niet veel later veroorzaakte een niet goed uitgevoerde korte corner van Leonidas een uitbraak van Purmersteijn, die slechts  met een rode kaart bestrafte actie van Ilyas Chouaibi beëindigd kon worden.

Na de rustzette Purmersteijn direct veel druk om de beslissing te forceren. Door geklungel in de Leonidasdefensie lukte het ze de voorsprong uit te breiden tot 4-1. Assad el Harti bracht de achterstand terug naar 4-2. Leonidas probeerde nog van alles, maar een goed uitgevoerde counter betekende de genadeklap (5-2).

Supporter Don de Hoog, Rob Brekelmans en chauffeur Peter waren de enige Leonidassers, die zondag nog wel iets wonnen. Zij hadden prijs in de loterij.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


× 7 = zesenvijftig