Onnodig verlies voor Zaterdag 1 bij Lekkerkerk  

Onnodig verlies voor Zaterdag 1 bij Lekkerkerk   

Gesterkt door de  3-2 midweekse winst tegen Nieuwerkerk Zaterdag, twee goals van Tadeau van la Parra en eenmaal Remzi Tatari, vertrok Zaterdag 1 vol vertrouwen naar de Krimpenerwaard voor de wedstrijd tegen Lekkerkerk op 7 oktober jl.

Het regende de gehele wedstrijd, gelukkig voor de trouwe supporters was er een goede tribune. Op het voortreffelijke veld ontspon zich een wedstrijd, waarin Leonidas duidelijk de betere was.  Echter kwam toch het oude euvel weer om de hoek kijken.  De ploeg heeft teveel moeite met het verzilveren van de kansen. In de eerste helft waren er nog niet al teveel 100% mogelijkheden. Maar na de rust had er minstens drie maal gescoord moeten worden. En als een Leonidas-verdediger dan de bal ‘pasklaar’ in de voeten van een Lekkerkerker schuift verlies je dus met 1-0.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


9 + vijf =