Zaterdag 1 is Schoonhoven de baas

Zaterdag 1 is Schoonhoven de baas

Op de laatste dag van september speelden Zaterdag 1 en Schoonhoven op het Erasmuspad geen grootse wedstrijd, maar het zinderende slot vergoedde veel. In de eerste helft wogen de partijen goed tegen elkaar op, zonder dat het tot grote kansen leidde. Slechts een keer was het raak, een knappe steekpass werd goed breedgelegd en door Shairon Kalmez daarna in het Schoonhovendoelnet geschoten. (1-0).

Na de rust kon de ploeg maar even van de voorsprong genieten, tot een corner werd slecht verwerkt, wat een tegengoal  kostte (1-1). Leonidas kreeg daarna enkele goede kansen, maar de bal wilde er niet in. Toen Schoonhoven na dik een halfuur wel wist te scoren (1-2) zag het er somber uit. Maar het tij keerde. Een geweldige knal in de kruising van Tadeau van la Parra betekende de gelijkmaker. (2-2) Invaller Jaimo Felten maakte het feest compleet door de winnende in de linkerbenedenhoek te schuiven (3-2).

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


zeven − = 4