Complete off-day betekent nederlaag voor Zondag 1

Complete off-day betekent nederlaag voor Zondag 1

Zondag 19 november ondernam Zondag 1 de verre reis naar Groesbeek. De wedstrijd eindigde  in een kleine catastrofe, er moest met een nederlaag van  maar liefst 8-3 genoegen genomen worden. Dit vooral omdat slechts een enkele speler zijn normale niveau haalde en de rest daar ver bij achter bleef.

Voor de rust werd een snelle achterstand al na een kwartier genivelleerd door Issam el Hank, die de bal werkelijk prachtig ineens op zijn slof nam. Een benutte vrije trap zorgde voor een nieuwe achterstand (1-2). Na een dik half uur werd de van de lat terugkerende bal door Assad el Harti ingetikt voor de 2-2. Leonidas nam zelfs een voorsprong door wederom  Assad, die de bal fraai over de keeper stiftte (2-3). Vlak voor de rust werd balverlies  in het vijandelijke strafschopgebied pijlsnel omgezet in een countergoal, zodat de ploegen met 3-3 de rust ingingen.

Na de rust werden twee goals vlak achter elkaar, waarbij de verdediging er bepaald niet goed bij uitzag, de ploeg fataal. Trainer Gilbert de Wildt gokte op alles of niets en bracht drie wissels in het veld. Het werd niets, Jong Achilles, dat in een uitstekende flow zat, waarbij alles lukte, scoorde nog drie maal, waaronder een van richting veranderd schot. De eindstand werd zo bepaald op 8-3.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


acht − = 3