JO9-3 legt tegenstander over de knie

JO9-3 legt tegenstander over de knie

Een groot compliment voor de mannen van Leonidas JO9-3 en trainer Arif! Zaterdag 11 november jl. stuurden ze de leuke en sportieve tegenstander, Soccer Boys JO9-3, met 5-1 terug naar Bleiswijk. Niet voor de eerste keer dit seizoen kwam Leonidas JO9-3 achter, maar dat hebben ze blijkbaar nodig om wakker te worden. Halverwege stond het al 2-1 en Soccer Boys kwam er  in de tweede helft eigenlijk niet meer aan te pas.

De competitie is nu zeven wedstrijden onderweg en JO9-3 heeft er zes gewonnen. Dat misschien niet zo bijzonder, maar de jongens van JO9-3 zijn allemaal pas 6 en 7 jaar oud en ze spelen iedere week tegen jongens, die meestal 8 en soms zelfs 9 jaar zijn en vaak gemiddeld bijna een kop groter! Twee maal per week hard trainen onder leiding van Arif en héél veel lol maken met elkaar, de mouwen opstropen en vooral niet bang zijn voor de tegenstander heeft nu al tot deze resultaten geleid. Kom zelf een keer kijken en genieten.

Met dank aan: Kees de Graaf

20171111 leonidas JO9 (2) CJZ_4610 f1 f2 image2

Leave A Response


3 × = eenentwintig