Krappe – doch verdiende – winst voor Zondag 1

Krappe – doch verdiende – winst voor Zondag 1

In een uiterst sportieve wedstrijd trad Leonidas’ vlaggenschip op zondag 5 november thuis aan tegen SZW Boso uit Sneek. De gasten waren met een zeer verdedigende instelling naar Rotterdam gekomen. Leonidas was veel sterker , maar het speltempo lag een stuk lager dan in voorgaande wedstrijden. Niettemin kreeg Leonidas veel kansen, waarbij  de uitstekende SWZ-keeper een sta in de weg was. Slechts één prachtige vrije trap van Zakaria Amrani van redelijk grote afstand zag hij achter zich in het net verdwijnen. (1-0). In de eerste helft kroop Leonidas door het oog van de naald, toen keeper Michel Franken, net als vorige week in de wedstrijd tegen SJC, een bal tegen de paal keek.

Na de rust lukte het maar niet de voorsprong uit te breiden. De vrees toch tegen een gelijkmaker op te lopen werd bewaarheid; een onnodig weggegeven vrije trap werd door de ploeg uit Sneek benut. Gelukkig hoefde Leonidas niet lang te wachten op een nieuwe voorsprong. De SZW Boso keeper was weerloos na een mooie kopbal van invaller Luke Obeng Lionahr. Jammer was, dat de mooiste aanval van de middag, een fraaie rush, knappe voorzet,  een slim hakje, gevolgd door ‘n knal van Zakaria Amrani  geen goal opleverde.

Zo bleef het 2-1, wat een fraaie derde plaats op de ranglijst oplevert.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


3 + = vier