Zaterdag 1 moet buigen voor Spirit

Zaterdag 1 moet buigen voor Spirit

Op 18 november jl. toog Zaterdag 1 naar de waterkoude Krimpenerwaard om het daar op te nemen tegen het Ouderkerkse Spirit. Het werd geen partij om echt warme handen van te krijgen. Het spel kabbelde heen en weer zonder dat het tot echt grote kansen aan beide zijden leidde. Vlak voor rust zorgde Sharion Kalmez met een schot uit een fraaie voorzet van Jordy Molendijk voor het eerste gevaar.

In de tweede helft was Spirit , hartstochtelijk aangemoedigd door het fanatieke thuispubliek, iets beter. De scheidsrechter leek een beetje geintimideerd en nam , in de ogen van de Leonidas-mensen, een aantal vreemde beslissingen. Het dreigde weer op een gelijkspel uit te draaien, maar Spirit dacht daar anders over. Met een mooie  stiftbal nam de ploeg een 1-0 voorsprong, die in de slotminuten nog werd uitgebreid na een enorme blunder van een Leonidas-verdediger naar 2-0.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


+ 7 = elf