Zaterdag 1 speelt weer gelijk

Zaterdag 1 speelt weer gelijk

Het was zaterdag 4 november jl. een koude bedoening op het Erasmuspad, waar de nummer 4 van de ranglijst, VVOR,  de tegenstander was van Zaterdag 1. Het verschil op de ranglijst was echter in het veld niet te merken. Leonidas was zelfs iets meer in de aanval en wist aardig wat kansen te scheppen.

De Leonidas-aanvallers hadden weinig geluk, kwamen soms een teenlengte tekort om te scoren, en/of de VVOR-keeper was het struikelblok. Slechts één keer was VVOR in de wedstrijd gevaarlijk, toen een verkeerde terugspeelbal een VVOR-speler een vrije schietkans bood, gelukkig raakte hij de binnenkant van de paal.

De Leonidas-verdediging als een huis. Toen het na tal van hachelijke situaties toch niet lukte te scoren, trok ook back Giorgino Winter naar voren. Leonidas-supporters schreeuwden om een strafschop na een duel in het strafschopgebied, maar de scheids wou van niets weten.  Daarna werd hij net buiten het strafschopgebied gevloerd, de toegekende vrije schop leverde niets op. Leonidas moest dus met een draw genoegen nemen.

Zaterdag 11 november wordt thuis voor de KNVB-beker gespeeld en wel tegen Deltasport. Om 15.00 uur wordt er afgetrapt aan het Erasmuspad.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


5 × = twintig