Zondag 1 uitgebekerd

Zondag 1 uitgebekerd

Zaterdag 11 november jl. trad Zondag 1 uit in Maasdam aan tegen zaterdagderdeklasser Binnenmaas. Door diverse oorzaken ontbraken er een behoorlijk aantal spelers, wat de ploeg uiteindelijk opbrak. Ibrahim el Mourabit zorgde op de natuurgrasmat nog wel voor 0-1.  De ploeg slaagde er niet in de voorsprong verder uit te breiden, sterker nog Binnenmaas wist voor de rust de stand zelfs gelijk te trekken.

Na de rust rook Binnenmaas dat er wat te halen viel, twee scherpe counters werden door dezelfde spits vakkundig afgerond. Omdat Joao Almeida geblesseerd uitviel en er geen reservekeeper aanwezig was, moest noodgedwongen veldspeler Faisel Ayan in de goal. Het lukte niet meer om nog wat aan de achterstand te doen,  zodat uitschakeling in de beker een feit was. (3-1)

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


acht + = 17