Zondag pakt toch nog winst na 2-0 achterstand

Zondag pakt toch nog winst na 2-0 achterstand

Zondag 26 november was het weer hetzelfde liedje. Nu waren Adnan Alisic en Dwigt Krolis niet in staat om te spelen thuis tegen DHC. Toen al vlak na het beginsignaal tegen een achterstand werd opgelopen, al snel gevolgd door een tweede goal, beide na slecht verdedigen, zag het er somber uit  voor Leonidas. Echter op de inzet en vechtlust was niets aan te merken, de ploeg begon ook steeds beter te spelen. Uit een mooie voorzet van Tsanislav Tsankov bracht Assad el Harti  de achterstand nog voor de rust terug tot 1-2.

In de tweede helft golfde de ene mooie aanval na de andere richting het Delftse doel, de gelijkmaker kon niet uitblijven. Die kwam op naam van David Kappel, die de bal uit de draai in het DHC-doel schoot. Dat Leonidas voor de volle winst ging, bleek uit het feit, dat ook verdedigers zich met de aanval gingen bemoeien. Het was  linksback Stevie de Brito tenslotte, die de winnende treffer maakte.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


+ negen = 16