Zaterdag 1 haalt punt uit tegen Dilettant

Zaterdag 1 haalt punt uit tegen Dilettant

Zaterdag 1 was nog maar net bezig aan de wedstrijd in Krimpen aan de Lek zaterdaga 16 december jl. of de regen viel met bakken uit de hemel. Gedurende de gehele wedstrijd waren er fikse buien, die vooral in de tweede helft een zeer moeilijk bespeelbaar natuurgrasveld opleverde.

Op de inzet en motivatie van Leonidas was ook deze wedstrijd weinig aan te merken. Dilettant, met al een periodetitel op zak, was wel iets gevaarlijker, maar veel krachtsverschil was er echt niet. Een voorzet na een lange run van Don Sergio Regtop werd door Shurby Marchena  vakkundig afgerond. Nog voor de rust werd een onnodig weggegeven penalty door Dilettant  in 1-1 omgezet. Daarna liet de wederom prima keepende Rafhyson Henrigues zich niet meer verrassen. Evenals zijn collega aan de overkant.

Vlak voor tijd was er aan beide kanten een 100% kans, maar ze gingen er niet in, zodat het 1-1 bleef, een goed resultaat.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


zes + = 13