Zaterdag 1 verslaat hooggenoteerd DVO’32

Zaterdag 1 verslaat hooggenoteerd DVO’32

Op het uitstekend bespeelbare kunstgrasveld moest Zaterdag 1 het 9 december jl. opnemen tegen het Vlaardingse DVO32. Bij zaterdag 1 was  door blessures en schorsingen  de spoeling dun, er moesten zelfs enkele B-spelers aan de selectie worden toegevoegd. Toen er na 10 minuten al tegen een 0-1 achterstand werd aangekeken wegens een verkeerde inschatting bij een spelhervatting werd voor een nederlaag gevreesd. Volkomen ten onrechte, want de beschikbare spelers zetten een puike teamprestatie neer. Ze werden beloond voor hun enorme vechtlust. Nog voor de rust speelde Shurby Marchena zich op de rand van de zestien knap vrij en knalde daarna  de 1-1 binnen.

Diezelfde Shurby  liet zich na rust tot matchwinner kronen door nog twee maal te scoren. DVO’32 was ook soms best gevaarlijk, maar de prima keepende Rafhyson Henriques was met zijn lange armen en benen steeds een sta in de weg. Positief in deze wedstrijd was dat de ploeg tegen een zo hoog genoteerde ploeg beslist niet onderdeed en dus een verdiende zege boekte.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


twee × = 18