Nieuwjaarsspeech RKSV Leonidas

Nieuwjaarsspeech RKSV Leonidas

Na afloop van de wedstrijd tegen Sligo Rovers werd in het clubgebouw de traditionele nieuwjaarsspeech gehouden. Omdat er na het overlijden  van Henk Peinemann nog steeds niet in is geslaagd  een nieuwe voorzitter te vinden, werd de speech gehouden door secretaris Geert Hof. Deze begon gelijk met het boetekleed aan te trekken, dat ook dit seizoen nog niet alles perfect geregeld was. Hij hoopte, dat in de loop van dit jaar met z’n allen te verbeteren. Daarna begon het meer positieve gedeelte van de speech. Hij schetste hoe Leonidas van een oorspronkelijk goed katholieke club is uitgegroeid  tot een vereniging, die een  geslaagde weerspiegeling is van de smeltkroes van nationaliteiten, die Rotterdam is.

Toen werd het tijd voor het uitreiken van de Gouden Speld voor 50 jaar lidmaatschap. De eer viel dit jaar te beurt aan Don de Hoog. Een man, die club in een veelvoud van functies gediend heeft; (zaal)voetballer, scheidsrechter, trainer, penningmeester, jeugdvoorzitter, vice-voorzitter, (mede-)organisator van jeugd Kamp AHOY, redactielid clubblad de Feeter, lotto-toto commissielid en nu nog vaste verslaggever van Zaterdag en Zondag 1, waarvan trouw de wedstrijden uit en thuis bezocht worden.

Daarna gingen spelers, staf en bestuur van Sligo  Rovers en Leonidas met het scheidsrechterlijke viertal naar de Gouden Snor voor een after-party. Wij danken het personeel van de Gouden Snor voor het overheerlijke eten en drankjes. De stemming zat er snel goed in, de Ieren zetten gelijk het arsenaal van de bekende liederen in, zo fanatiek, dat er zelfs een pauze ingelast moet worden, omdat het eten te koud dreigde te worden Ook van speechen konden ze maar niet genoeg krijgen, kortom het was een mooi einde van een geslaagde dag.

Het Bestuur

Feestje na afloop in de Gouden Snor

Feestje na afloop in de Gouden Snor 2

Leave A Response


6 − = nul