Zaterdag 1 is te sterk voor Zwarte Pijl

Zaterdag 1 is te sterk voor Zwarte Pijl

Op 3 februari jl. was Zaterdag 1 thuis veel sterker dan Zwarte Pijl. Al begon het slecht, omdat keeper Raff  Henrigues een schot niet onder controle kreeg, Zwarte Pijl zette daarmee dankbaar de 0-1 neer. Raff revancheerde zich door verder een foutloze partij te keepen.

Aanval na aanval kwam daarna op het Zwarte Pijl-doel af, de gelijkmaker kon dus niet uitblijven. De scheidsrechter, die een goede partij floot, negeerde daarna het vlaggen van de grensrechter, Leandro Victoria had geen moeite met de 1-1, waarmee ook de rust werd bereikt.

In de tweede helft braken de momenten aan van topscorer Shurby Marchena.  Eerst benutte hij een strafschop, toegekend wegens onderuithalen, vervolgens was hij het eindstation van een goedlopende aanval. De zege kwam daarna niet meer in gevaar. het positieve was, dat er af en toe heel goed werd gespeeld, alleen werd toch nog teveel verzuimd de bal op tijd te geven.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


8 + = twaalf