Zaterdag 1 zakt naar beneden door verlies

Zaterdag 1 zakt naar beneden door verlies

Op 17 februari jl. is het Zaterdag 1 niet gelukt, thuis tegen Lekkerkerk revanche te nemen  voor de zeer slechte partij tegen Zestienhoven. Er werd wel iets minder slecht gespeeld dan vorige week. Lekkerkerk toonde alleen iets meer de heilige wil om te winnen. Toch namen we in de eerste helft een voorsprong, toen Shurby Marchena uit een corner van Jordy Molendijk ons naar 1-0 schoot.

Dat werd ook de ruststand. Na de rust werd Lekkerkerk, mede door enkele omzettingen,  sterker. Het wachten was op de gelijkmaker, die er dan ook prompt kwam. Het leek op een gelijkspel uit te draaien, maar een slechte uittrap van de Leonidas’ keeper, die de bal totaal verkeerd raakte, werd Leonidas fataal. De geroutineerde Lekkerkerkspits had geen enkele moeite dit cadeau  uit te pakken voor de 1-2.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


3 × acht =