Zondag 1 maakt het spannend, maar wint toch

Zondag 1 maakt het spannend, maar wint toch

Zondag 4 februari jl. was Purmersteijn uit Purmerend te gast op het Erasmuspad als tegenstander van Zondag 1.  De scheidsrechter  speelde een belangrijke rol in deze, overigens zeer sportieve, partij door maar liefst 9 kaarten  te trekken.

Purmersteijn bleek over een goede ploeg te beschikken, de partijen wogen tegen elkaar op.  Oussama Jekhlef  brak de ban  door uit een verdekte hoek de 1-0 aan te tekenen.

In de tweede helft werd Leonidas sterker. Zakaria Amrani verdiende een kus van zijn moeder door een bal vanaf de zijlijn met een fraaie curve in de verre hoek te laten verdwijnen. Daarna lette de grensrechter uitstekend op en zag dat de bal van Luc Obeng Lionahr, na een combinatie met Assad el Harti, net de doellijn was gepasseerd. Toch werd het daarna nog spannend, in 2 minuten werd de 3-0 stand omgezet in 3-2. Eerst werd een onnodig weggegeven strafschop verzilverd, gevolgd door het resoluut afstraffen van te nonchalant uitverdedigen.

Aan beide zijden werd het nog gevaarlijk. Gescoord werd er niet meer, al was daar een wereldredding van keeper Michel Franken voor nodig. Al met al een zwaarbevochten zege op een goed spelende tegenstander, met een hardwerkende voorop lopende aanvoerder Issam el Hank aan het hoofd, hij maakte zelfs een sliding.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


2 + = acht