Zondag 1 wint weer thuiswedstrijd

Zondag 1 wint weer thuiswedstrijd

Op 11 februari waren de toeschouwers blij dat er om 13.00 uur al begonnen werd. Het bleef droog, het begon pas na de wedstrijd te sneeuwen en te hagelen. Op een prima bespeelbaar veld bleek het onderaanstaande friese Heerenveen toch over een behoorlijke ploeg te beschikken. Leonidas was gewaarschuwd door het verrassende 2-2 gelijkspel, dat de Friezen tegen koploper SJC behaalden. Echter zoals vaak was in de eerste helft het tempo te laag om Heerenveen te verontrusten. Na een half uur kreeg Leonidas, na onderuithalen, een strafschop van de uitstekende scheidsrechter de heer Kok. Assad el Harti bleef uiterst kalm en zorgde voor 1-0.

Na de rust werd het tempo omhooggeschroefd. Het publiek werd getrakteerd op prachtige passes. Het regende weer prachtige driehoekjes op de vierkante meter. Jammer was alleen dat het verschil niet in meer doelpunten werd uitgedrukt. Het bleef bij een tweede goal van Assad el Harti, die een voorzet op maat zeer fraai inkopte. Omdat de Leonidasverdediging zich niet liet verrassen was de 2-0 zege een feit.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


1 + acht =