Zondag 1 verslaat RKHVV

Zondag 1 verslaat RKHVV

Onder prima weersomstandigheden speelde Zondag 1 op 11 maart thuis tegen RKHVV. Voor de zoveelste keer dit seizoen miste Leonidas diverse spelers, zodat enkele omzettingen in de opstelling noodzakelijk waren. Dat pakte goed uit, want de ploeg speelde een goede partij.

Aanvoerder Issam el Hank was door zijn goede strijdlust en spel een voorbeeld voor de rest. Het enige dat de ploeg te verwijten was, was dat er toch teveel 100 % kansen gemist werden. Zelfs een toegekende strafschop belandde op de paal. Gelukkig werd de aansluitende corner van Zakaria Amrani door Assad el Harti met het hoofd tegen de touwen gewerkt.  Daarna volgde een snelle aanval, waarbij Assad el Harti bewees ook een goede assist te kunnen geven. De ontvanger, Ibrahim el Mourabit, had geen moeite met de 2-0.

Na de rust werd het al snel 2-1, toen een vrije trap door een ongedekte tegenspeler werd ingekopt. Zou het toch nog spannend worden? Assad el Harti dacht er anders over en zette Zakaria Amrani fraai vrij voor de keeper voor de bevrijdende 3-1, waar het bij bleef.

Met dank aan: Don de Hoog

 

Leave A Response


2 + = zes