Counters doen Zondag 1 de das om

Counters doen Zondag 1 de das om

Het begon zo mooi op zondag 8 april jl., aanval na aanval kwam op het Achilles 1894 doel af. Een goal voor Leonidas kon niet uitblijven. Prachtig voorbereid door Zakaria Alrami rondde Oussama Yekhlef even fraai af. Maar de eerste maal dat Achilles de Leonidaskeeper testte  was het wel direct gelijk. Leonidas had wel een veldmeerderheid, maar de kansen werden niet benut. Achilles daarentegen had genoeg aan een perfect uitgevoerde counter voor een 1-2 voorsprong  bij de rust.

In de tweede helft werd het nog erger. Een voorzet voor of achter de lijn, de grensrechter was niet goed meegelopen, betekende na geklungel de 1-3. Er kwam weer hoop in de ploeg, toen Zakaria Alrami genadeloos uithaalde uit een vrije trap. Daarna stonden de paal en de lat innd e weg. Leonidas zette alles op tenminste één punt en nam te prijzen risico’s. Zelfs nadat aanvoerder Issam el Hank met twee achtereenvolgende gele kaarten het veld moest verlaten. Achilles maakte dankbaar gebruik van de aangeboden vrije ruimten en liep uit tot een 2-6 winst.

Deze uitslag maakt dat Leonidas nu op een vierde plaats moet plaatsnemen, onder SJC, Silvolde en Achilles 1894.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


5 + een =