Gebrek aan zelfbeheersing kost Zondag 1 dure punten

Gebrek aan zelfbeheersing kost Zondag 1 dure punten

Na een lange reis werd zondag 15 april jl. door Zondag 1 aangetreden tegen het Friese Heerenveen. Het begon goed, een geweldige spurt van, onze beste man vandaag, Tsanislav Tsankov, gevolgd door een voorzet op maat, werd door Oussama Yekhlef op de juiste waarde geschat. 0-1 dus. Dat smaakte naar meer en Tsanislav produceerde na een halfuur een herhaling. Nu was Assad el Harti de afronder. Kort daarna begon het gemopper al tegen, de inderdaad soms zeer warrige, scheidsrechter.

Na de rust moest de Leonidaskeeper, die voor het eerst dit duel aan de bak moest, na een frommelgoal de bal uit het net halen voor de 1-2.

Het werd nog erger, diezelfde keeper, die na een stevig duel toch de bal veroverde, kon zich niet beheersen, trapte zijn tegenstander en kon met rood vertrekken. De toegekende strafschop werd feilloos benut. Daarna kon Iylias Chouabi zijn mond niet houden en ook gaan douchen.

Zelfs met negen man gooide de rest van de ploeg alles op de aanval. Verdedigers Faisel Mellah en Tsanislav Tsankov waren voorin te vinden, maar het mocht niet baten, het bleef 2-2, doodzonde en vooal onnodig. Bij winst had Leonidas dicht bij een topklassering gezeten, nu is het afwachten, hoe het verder gaat aflopen.

Met dank aan: Don de Hoog

 

Leave A Response


vijf − 5 =