Zaterdag 1 doet goede zaken tegen HBSS

Zaterdag 1 doet goede zaken tegen HBSS

21 April j.l. ontmoette Zaterdag 1 het Schiedamse HBSS op het Erasmuspad. Een wedstrijd, die gewonnen moest worden in de race om handhaving in de eerste klasse te bewerkstelligen.

De ploeg stelde de trouwe supporters niet teleur en boekte  een verdiende 2-0 zege. De verdediging gaf geen kans weg, dus was het wachten op de bevrijdende treffers. In de eerste helft mocht dat nog niet lukken, enkele toch wel behoorlijke kansen werden niet benut.

Na de rust tekende Mendes Song met een pracht schot ineens genomen uit de lucht voor de 1-0. Niet lang daarna zorgde Francis Jackson met een minstens zo fraaie knal in de linkerbovenhoek voor de beslissing en zette een 2-0 eindstand op het bord.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


8 − = twee