Jeugdtrainers gezocht

Jeugdtrainers gezocht

Vanwege een uitbreiding van de jeugdopleiding voor het seizoen 2018/2019 is RKSV Leonidas is op zoek naar jeugdtrainers voor de onder- en bovenbouw.

Zoek jij nog een leuke club om talentvolle jeugdspelers te mogen trainen? Dan is dit je kans. Je dient affiniteit te hebben met de leeftijdscategorie (JO8 t/m JO19) en ervaring is een vereiste. Kandidaten met een KNVB-diploma (minimaal UEFA C/TCIII) hebben de voorkeur.

Binnen de jeugdopleiding ligt de focus op het ontwikkelen van het individu. Leonidas beschikt over teams met talentvolle spelers, die 2 tot 3 keer per week trainen en op zaterdag hun wedstrijd spelen.

Bij belangstelling kun je contact op nemen met het hoofd jeugdopleiding, Issam El Hank Stuur hier voor een email met CV en naar i.elhank@gmail.com .

 

 

 

 

 

 

Leave A Response


vijf × 3 =