Nieuwe trainers voor Leonidas Zaterdag

Nieuwe trainers voor Leonidas Zaterdag

RKSV Leonidas heeft Roel Liefden aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van de zaterdagtak van Leonidas. Liefden speelde als speler in het betaalde voetbal bij FC Dordrecht, Telstar, FC Groningen, VVV-Venlo en FC Den Bosch en was actief als trainer bij GLZ Delfshaven en Oude Maas. Maarten Atmodikoro wordt de assistent-trainer van Liefden. Atmodikoro speelde in het betaald voetbal bij FC Dordrecht, NAC, NEC en ADO Den Haag.

Trainer Danny Molendijk had eerder aangegeven aan het einde van het seizoen de Zaterdagselectie te verlaten. Hij is twee jaar trainer van de ploeg geweest. Leonidas betreurt zijn vertrek. Verenigingsmanager Donny Scharloo: “Wij zullen Danny missen als trainer en vriend. Zijn inzet, passie en enthousiasme was enorm. Hij is een absolute vakman en de club is hem dankbaar, dat hij de ploeg in de derde klasse heeft weten te houden. Wij wensen hem alle goeds toe.”

Leave A Response


9 − = vier