Pijp was leeg bij Zondag 1

Pijp was leeg bij Zondag 1

Zondag  27 mei jl. was  Zondag 1 niet zo blij met het zeer warme weer. Na een lange reis naar het Friese Sneek ging  het de eerste helft nog wel en nam de ploeg nog zelfs door Oussama Yekhlef een voorsprong. Bovendien kwamen er ook nog kansen de voorsprong uit te bouwen. Toen dat niet lukte zag je de krachten uit de spelers wegvloeien, ook omdat maar liefst vijf spelers vanwege de Ramadan niet mochten eten en drinken. Nog net voor de rust lukte het Sneek gelijk te maken.

In de tweede helft schakelde Sneek, dat nog in degradatiezorgen verkeerde, een paar tandjes hoger, wat Leonidas duidelijk teveel was. Aan de bal ging het nog wel, maar er werden teveel duels verloren, het werd uiteindelijk een 4-1 nederlaag.

Het eerste seizoen in de Hoofdklasse werd afgesloten met een keurige vierde plaats, ondanks het feit dat de ploeg dit seizoen te maken had met extreem veel blessures. Positief  waren toch wel de complimenten van veel tegenstanders over het aantrekkelijke voetbal van de Leonidasspelers.

Tijdens de terugreis werden nog de prijzen uitgereikt voor de Most Valuable Players van dit seizoen. Nummer 3 werden gedeeld loopwonder Stanislav Stankov en topscorer Assad el Harti, nummer 2: balvirtuoos Zakeria Alrami en nummer 1: alleskunner Peter Gommeren.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


vier − = 1