Verlies laatste wedstrijd Zaterdag 1

Verlies laatste wedstrijd Zaterdag 1

Zaterdag 26 mei jl. was onder een stralend zonnetje de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen DVO’32 uit Vlaardingen. DVO’32 kon nog een periodetitel halen en Zaterdag 1 was al zeker van nog een jaar derdeklasserschap.

Op het goed bespeelbare natuurgrasveld was echter van krachtsverschil niet veel te merken. Zeker in de eerste helft was Leonidas zelfs de gevaarlijkste ploeg, maar het was weer het oude liedje: Scoren is voor dit team  enorm moeilijk. En bij een van de schaarse DVO-aanvallen was de Leonidaskeeper na twee achtereenvolgende reddingen bij de derde poging kansloos voor de 1-0. In die stand kwam geen verandering meer, zodat DVO de luid bejubelde vervangende periodetitel kon binnenhalen.

Zaterdag 1 behaalde dit seizoen de meeste  gelijke spelen. De ploeg had het een stuk gemakkelijker gehad, al hadden ze van die gelijk spelen er maar twee gewonnen. Hopelijk gaat het volgend seizoen beter met het maken van goals.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


− 2 = vier