Zaterdag 1 wint belangrijke wedstrijd

Zaterdag 1 wint belangrijke wedstrijd

Zaterdag  12 mei jl. stond in Bolnes  voor Zaterdag 1 het belangrijke duel tegen de nummer laatst, Bolnes, op het programma. Deze ploeg had zich de laatste wedstrijden  goed hersteld en behoorlijk wat punten gehaald. Gelukkig slaagde Leonidas erin deze opmars te stuiten.

In een spannende zenuwslopende partij was Leonidas wel beter, maar voor een goal moesten de supporters tot een kwartier voor het einde wachten. Na een enorme scrimmage met diverse schoten op goal, wist uiteindelijk Jimmy Oliveira te scoren. Ook daarna waren diverse kansen niet aan de Leonidas-voorwaartsen besteed, zodat het spannend bleef.

De verdediging gaf echter geen krimp en hield voor de tweede achtereenvolgende maal de nul; de winst was binnen.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


6 + = dertien